Individuele sessies

Individuele pineal activation sessie

Tijdens een individuele Pineal Activation sessie is alles gericht op het activeren van jouw pijnappelklier.  Ik gebruik hiertoe diverse technieken en middelen waaronder:

Pineal Toning

Dit is een beproefde techniek die gebruik maakt van de adem in combinatie met de stem.    Middels deze techniek worden de kracht van klank en de vibrerende energie van de stem gecombineerd. Tijdens de sessie help ik je jouw adem te gebruiken om klanken te maken met je stem en daarmee je eigen unieke frequentie te laten horen.  De vibratie resoneert door je hele lichaam en ziel en doet haar helende werk in jou en in je omgeving.  Ik leer je de techniek  zodat je er thuis mee kunt blijven werken. Ook kan ik je helpen bij het maken van je levenslied. Een krachtig medium om b.v. je doel te bepalen en dit daadwerkelijk te helpen manifesteren.

Ademwerk

Adem is de basis van het leven.  Door onze eerste inademing komt de ziel tot leven in dit lichaam. Na de laatste uitademing zal de ziel het lichaam weer verlaten. Van de periode daartussenin willen we zo optimaal mogelijk gebruik maken en genieten. Er bestaat geen twijfel over dat een goede  ademhaling een van de belangrijkste aspecten voor onze gezondheid is. Ademtechnieken kunnen helpen de levensenergie daar naartoe te sturen waar die nodig of gewenst is.  Middels ademhalingsoefeningen help ik je bewust te worden van het belang van een juiste ademhaling en de weldadige effecten hiervan. Ook deze techniek kun je thuis toe blijven passen zodat je beter in staat zult zijn jezelf een halt toe te roepen en rust te gunnen voordat je “buiten adem” dreigt te raken.

Meditatie

Meditatie is een vorm van spirituele oefening. Vele religies en geloofsstromingen kennen de meditatie in een of andere vorm. Ik maak gebruik van diverse vormen van meditatie waarbij ik me o.a. heb laten inspireren door Qigong, het Boeddhisme en het Sjamanisme.

Soundhealing

Geluid/klank is trilling op een bepaalde frequentie. Het is een universele kracht die in staat is grote veranderingen teweeg te brengen op verschillende niveaus (fysiek, emotioneel en spiritueel). Klank is een krachtig energetisch medium dat diep doordringt in lichaam en geest, tot in de diepere lagen van het bewustzijn. Iedereen komt met een eigen frequentie in dit leven en verlaat het leven ook weer met een eigen frequentie.   Tijdens een sound healing sessie stem ik mij af op jouw frequentie en gebruik ik allerlei verschillende instrumenten, variërend van healing drums, blaas- en andere instrumenten, tot kristallen klankschalen en natuurgeluiden aan toe, die jou kunnen helpen meer in balans te komen. Tevens maak ik, indien je dat wenst, een op jouw frequentie afgestemde klankcompilatie die je op CD mee kunt nemen naar huis.  Het afluisteren ervan zal het effect van de “live sessie” ondersteunen en versterken.

Energetische healing

Op energetisch niveau activeer ik de pijnappelklier door middel van een techniek die gebaseerd is op de gulden snede en het stelt mij in staat jou met je eigen energie te helen. Deze behandeling duurt ongeveer 50 minuten.

Praktische informatie:

Voorafgaand aan de sessie stem ik met jou af waar je belangstelling naar uit gaat en waarmee je het meest geholpen zou zijn. Afhankelijk daarvan kan ik een inschatting maken van de duur van de sessie. Dit kan variëren van een 50 minuten durende energetische healing tot een 5 uur durende sessie waarbij alle bovengenoemde technieken diepgaand aan de orde komen. De kosten van de sessie worden bepaald door de duur.

Mocht je een persoonlijke klankcompilatie (die gebaseerd is op jouw eigen frequentie) op CD willen bestellen dan  is dit ook mogelijk los van een sessie.

De sessie wordt bij mij thuis, in een speciaal daartoe ingerichte ruimte, gehouden.