Pijnappelklier Activatie

Diverse spirituele leraren hebben het  over het her-bedraden van het menselijk lichaam: een proces dat ons zal helpen meer van ons Hogere Zelf en onze eigenlijke geest te integreren in ons dagelijks zijn.
Ze zeggen dat één van deze lichamelijke veranderingen al heeft plaatsgevonden en op ieder moment geactiveerd kan worden. Het is nu mogelijk de pijnappelklier te her-activeren en te laten doen waarvoor ze oorspronkelijk bedoeld was. Op dit ogenblik hebben zich reeds enkele belangrijke DNA her-verbindingen voltrokken bij alle mensen. Als resultaat hiervan is het nu mogelijk de oorspronkelijke functie en rol van de pijnappelklier opnieuw te activeren.
Aan al het bovenstaande voegt Steve Rother toe dat de pijnappelklier eigenlijk onze positie bepaalt binnen de illusie van tijd en ruimte in het universum om ons heen. Met andere woorden, de pijnappelklier plaatst en grondt een geest/spirit in de illusie van de fysieke tijdlijn. Dit klinkt vrij logisch omdat veel oude volkeren ook geloofden dat de ziel het lichaam binnenkomt en ook weer verlaat via de pijnappelklier.
Met een actieve pijnappelklier, gecombineerd met het juiste bewustzijn (gaat vaak samen), kan je controle krijgen over jouw plaats in tijd en ruimte. Zowel Dr. Todd Ovokaitys als Steve Rother beweren dat dit zal beginnen zodra meer mensen geactiveerd worden en merken dat zij zelf o.a. hun slaapcyclus, hun verouderingsproces, seks drive etc. kunnen regelen. Na verloop van tijd zal het ook mogelijk zijn om multi-dimensionale reizen te maken en “in de tijd“ te reizen of buiten het fysieke lichaam te reizen. Er zijn geen beperkingen behalve degene die jij jezelf oplegt. Alles is mogelijk!

Er zijn verschillende manieren om de Pijnappelklier te activeren, zoals meditatie, massage, geluid, medicijnwerk,  energiewerk , ademhalingstechnieken enz.  De Pijnappel klier is enerzijds de snelweg  naar de kosmos en aan de andere kant is het de belangrijkste klier van onze endocriene systeem en is samen met de hypofyse de dirigent van ons lichaam. Hij activeert o.a. je immuunsysteem en kan zelfs je stamcellen activeren, zodat een volledige verjonging  mogelijk is. Wanneer je begint met het activeren van je pijnappelklier zul je merken dat er iets zal veranderen in je leven. Er zal zich een helderheid en een enorme rust manifesteren. Je lichamelijke, psychische en emotionele lichamen zullen worden gereinigd. Je bewustzijn zal uitbreiden en de sluier zal langzaam worden verwijderd zodat je open staat voor andere dimensies. Mensen zullen reageren op deze verandering  in energie en Spirit zal contact met je maken op nieuwe manieren. Je zult waarschijnlijk ook enkele van je eigen “nieuwe”  mogelijkheden ontdekken. Ben jij klaar voor de volgende stap in het verhogen van je eigen frequentie?