Pineal toning

Pineal Toning is een krachtige zelfhulp middel dat voor iedereen op elk moment beschikbaar is. Met gebruik van je stem in combinatie met een mentale focus of voornemen, kan de pijnappelklier worden geactiveerd.

Bij de beoefening van pineal toning, zult je opmerken dat het anders is dan zingen of andere vormen van chanten. Het gaat hier nl om een duidelijk kristallijne frequentie. Geen twee tonen zijn precies gelijk. Net als een vingerafdruk of een handtekening is jouw toon uniek aan jou.

Wanneer je begint te oefenen kan het zijn dat je wat moet zoeken en bv van octaaf wisselt of van de ene noot op de andere overstapt. Dit is allemaal goed. Uiteindelijk vindt je jouw toon. Dit betekent echter niet dat jij alleen maar resoneert met die ene toon. Er zijn diverse tonen, geluiden, frequenties die ook voor jou goed en heilzaam zijn.

Veel mensen ervaren sneller hun balans wanneer ze tonen in vergelijking met andere methoden.

Er kunnen zich tijdens het tonen allerlei visualisaties voordoen.

De kracht van klank kan je sturen door de vibrerende energie van de eigen stem. De stem is in staat een helende relatie tussen jezelf en het spectaculaire en complexe netwerk van vibraties, de kosmos, te bewerkstelligen. Pineal Toning is de expressie van je eigen unieke licht middels je eigen stem. “Toning is the call to Truth, to innocence, to love and all that is”.

Heb vertrouwen in je eigen oneindige wijsheid en oefen op een manier die goed voelt voor jou. De mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt!